Privacybeleid Annico Home 

Over ons privacybeleid 

Je privacy is voor Annico Home belangrijk. Je persoonlijke informatie behandelen we vertrouwelijk volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We verwerken daarom alleen gegevens die we nodig hebben voor het verwerken en verzenden van je bestelling. We verkopen je gegevens niet aan derden en stellen deze verder alleen beschikbaar aan derden die bijdragen aan het uitvoeren van de bestelling (behalve als we dit per wet verplicht zijn voor fiscaal of strafrechtelijk onderzoek).

Bestelling en derden

Als je een bestelling plaatst hebben we je voornaam en achternaam, factuur/leveringsadres, e-mailadres, telefoonnummer en je betaalgegevens nodig. Deze gegevens delen we zoals eerder aangegeven alleen met derden voor en goede afhandeling van je bestelling. Ordergegevens worden tot 7 jaar na het plaatsen van je bestelling bewaard i.v.m. belastingaangifte.

MijnWebwinkel/MyOnlineStore

Annico Home gebruikt de software van MijnWebwinkel. Hier draait de website op. MijnWebwinkel maakt standaard gebruik van een beveiligde SSL-verbinding om je gegevens te beschermen. De gegevens voor het plaatsen van je bestelling en door jou verzonden berichten worden opgeslagen op de servers van MijnWebwinkel.

E-Boekhouden

Voor het bijhouden van onze administratie en boekhouding maken wij gebruik van de diensten van E-Boekhouden. Wij delen je naam, adres en woonplaatsgegevens en details met betrekking tot je bestelling. Deze gegevens worden gebruikt voor het administreren van verkoopfacturen. Je persoonsgegevens worden beschermd verzonden en opgeslagen. E-Boekhouden is tot geheimhouding verplicht en zal je gegevens vertrouwelijk behandelen. E-Boekhouden gebruikt je persoonsgegevens niet voor andere doeleinden dan hierboven beschreven. 

Mollie

Bij het afronden van je bestelling kies je voor de gewenste betaalwijze en verzorgt betaalsysteem Mollie je betaalproces. Mollie vraagt alleen gegevens die nodig zijn voor hun deel van je bestelling. Je naam, adres en betaalgegevens zoals je bankrekeningnummer of je creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen.

My Parcel en Post NL

Het verzendlabel dat we plakken op je pakket of brievenbuspakje maken we aan via My Parcel. Door gebruik te maken van de diensten van My Parcel kunnen we ook een track & trace code naar je toe sturen per e-mail waarmee je de bestelling kunt volgen. Post NL zorgt vervolgens voor de bezorging. Je naam, adres en woonplaats gegevens worden met My Parcel en Post NL gedeeld. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor het leveren van je bestelling. In het geval dat PostNL onderaannemers inschakelt, stelt PostNL je gegevens ook aan deze partijen ter beschikking. 

Webwinkelkeur 

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als je een review achterlaat via WebwinkelKeur dan ben je verplicht om een naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan je bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert je naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met je opnemen om een toelichting op je review te geven. In het geval dat wij je uitnodigen om een review achter te laten delen wij je naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel je uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om je persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van je persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

Social Media

Op onze website staan linkjes naar Social Media kanalen Instagram, Pinterest en Facebook. Als je op de icoontjes klikt, verzamelen de beheerders van deze diensten je persoonsgegevens.

Cookies

Cookies zijn bestandjes met kleine stukjes informatie die gebruikersinstellingen opslaan op je computer of je mobiele apparaat. Op onze website maken we gebruik van cookies. Wij gebruiken cookies om jouw voorkeuren op te slaan, om inzicht te verkrijgen in bezoekersgedrag, maar ook om gepersonaliseerde advertenties te tonen. Onder ‘Cookievoorkeuren’ kun je jouw voorkeuren opslaan. Het is mogelijk dat bepaalde functies niet goed werken als je cookies hebt uitgeschakeld. 

Je rechten 

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heb je rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Om misbruik te voorkomen sturen wij afschriften en kopieën van je gegevens enkel naar je bij ons reeds bekende e-mailadres. Als je de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, vragen we je om je te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als je vermoedt dat wij je persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken. 

Recht op Inzage

Welke gegevens en precieze persoonsgegevens we van je hebben en wat we daar mee doen.

Recht op rectificatie

Voor het corrigeren van fouten.

Recht op beperking van de verwerking 

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken.

Recht op overdraagbaarheid 

Je hebt altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op je persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd. 

Recht van bezwaar en overige rechten 

Je hebt in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens door of in opdracht van Annico Home. Als je bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van je bezwaar. Is je bezwaar gegrond dan zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan je ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. Je hebt bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken je gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. 

Wijzigingen in het privacybeleid 

Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Annico Home. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 07/09/2022, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies.

Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt je echter altijd de meest recente versie. 

Heb je vragen over ons privacybeleid? Dan kun je contact opnemen. 

Annico Home 

Contactpersoon  Nicole Omlor

Landhuizenlaan 12 5235 HP 's-Hertogenbosch Nederland 

0630096817

info@annicohome.nl

KVK 80816517

BTW NL003492876B46

© 2020 - 2022 Annico Home | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel